Medewerkers

Gerrit Lamboo

GerritInmiddels ben ik met pensioen. Ik ben werkzaam geweest als uitvaart verzorger en heb dit met veel plezier gedaan. Ik heb drie kinderen die allemaal de deur uit zijn, een lieve vrouw en vier hele mooie kleinkinderen. Ik ben samen met Annemiek actief in de pleegzorg voor vele soorten van opvang: langdurige weekeind opvang, spoed opvang en crisis opvang.
Voor de Stichting Help Gambia Helpen ben ik de penningmeester en dat betekent dat ik heel veel aan de telefoon en de laptop zit om het een en ander te regelen.

Annemiek de Heij

AnnemiekSinds enige jaren ben ik gestopt met werken en nu kom ik tijd te kort.
Ik ben de gelukkige oma van Mila June, Ties, Indiana en Billie en pas iedere woensdag met veel plezier op. 
Een groot deel van de week ben ik bezig voor onze stichting, ik ben de voorzitter, verzorg de website en de correspondentie en doe de fondsenwerving. Ik vind het werken voor onze stichting erg leuk om te doen en ben blij dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan een betere levensstandaard in dit fijne mooie land.

Ben Kuipers

Samen met mijn vrouw en 4 dochters woon ik in Zoeterwoude.
Naast mijn baan als assistent Facility Manager vis ik graag en ben ik dus vaak te vinden aan de waterkant.

Toen ik onlangs van Gerrit vernam dat ze nog op zoek zijn naar vrijwilligers voor hun stichting ben ik mij in hun werk gaan verdiepen. Waar wij in Nederland goede zorg en scholing vaak als vanzelfsprekend zien is dit voor mensen uit andere landen niet het geval. Dit geldt ook voor menden in Gambia. Stichting Help-Gambia-Helpen probeert hier verandering in te brengen.

Toen ik zag welke mooie projecten ze al hebben gerealiseerd met de stichting werd ik enthousiast!

Inmiddel ben ik binnen de stichting werkzaam als secretaris

ben

Mafaal Saidy

MafaalMijn naam is Mafaal Saidy, ik woon in Gambia, ben gescheiden en zorg nu voor mijn vier kinderen. Tijdens de vakantie van Annemiek en Gerrit in Gambia heb ik verschillende keren meegereisd als gids. Naast mijn werk als electricien in het hotel waar Annemiek en Gerrit logeerden was ik ook nog gids voor toeristen.
Tijdens een van onze expedities zijn wij op bezoek geweest bij de Manour Secca school en hebben wij met zijn drieen besloten om deze school te gaan helpen. Voor Gambia ligt de toekomst van onze kinderen bij goed onderwijs, maar helaas is het niet zo goed geregeld als in Nederland. 
De gezondheidszorg laat ook veel te wensen over in Gambia, de kindsterfte is hier erg groot door gebrek aan kennis en middelen. Onze stichting help sinds vier jaar ook een ziekenhuis in Kwinella en wij hebben al veel kunnen doen. Voor de stichting die Annemiek en Gerrit hebben opgericht ben ik de contactpersoon in Gambia. Ik zet mij volledig in voor dit goede doel en hoop nog lang mijn bijdrage te kunnen leveren.

.