Ga direct naar:

Gerrit Lamboo

Inmiddels ben ik met pensioen. Ik ben werkzaam geweest als uitvaart verzorger en heb dit met veel plezier gedaan.

Ik heb drie kinderen die allemaal de deur uit zijn en een lieve vrouw, en vier hele mooie kleinkinderen

Als hobby werk ik graag in de tuin en wandel ik graag met onze kleinkinderen en de hond. Hiernaast ben ik samen met Annemiek actief in de pleegzorg voor vele soorten van opvang: langdurige weekeind opvang, spoed opvang en crisis opvang.

Voor de Stichting Help Gambia Helpen ben ik de secretaris en dat betekent dat ik heel veel aan de telefoon en de laptop zit om het een en ander te regelen.

Annemiek Lamboo

Sinds enige jaren ben ik gestopt met werken en nu kom ik tijd te kort.

Ik ben de gelukkige oma van Mila June , Ties , Indiana en Billie en pas iedere woensdag met veel plezier op.

Drie keer per week probeer ik te gaan sporten en tussendoor verricht ik mantelzorg activiteiten voor mijn moeder van 100 jaar.

Een groot deel van de week ben ik bezig voor onze stichting, ik ben de voorzitter ,verzorg de website en social media, verzorg de correspondentie en doe de fondsenwerving.

Ik vind het werken voor onze stichting erg leuk om te doen en ben blij dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan een betere levensstandaard in dit fijne mooie land.

Mafaal Saidy

Mijn naam is Mafaal Saidy, ik woon in Gambia, ben gescheiden en zorg nu voor mijn vier kinderen. 

Tijdens de vakantie van Annemiek en Gerrit in Gambia heb ik verschillende keren meegereisd als gids. Naast mijn werk als electricien in het hotel waar Annemiek en Gerrit logeerden was ik ook nog gids voor toeristen.

Tijdens een van onze expedities zijn wij op bezoek geweest bij de Manour Secca school en hebben wij met zijn drieen besloten om deze school te gaan helpen. Voor Gambia ligt de toekomst van onze kinderen bij goed onderwijs, maar helaas is het niet zo goed geregeld als in Nederland.

De gezondheidszorg laat ook veel te wensen over in Gambia, de kindsterfte is hier erg groot door gebrek aan kennis en middelen.

Onze stichting help sinds vier jaar ook een ziekenhuis in Kwinella en wij hebben al veel kunnen doen .

Voor de stichting die Annemiek en Gerrit hebben opgericht ben ik de contactpersoon in Gambia.

. Ik zet mij volledig in  voor dit goede doel en hoop nog lang mijn bijdrage te kunnen leveren.

Brian Blankenstein

Mijn naam is Brian Blankenstein.

Ik woon in Leiden samen met mijn 3 kinderen. Joost, Daan & Ties en mijn vriendin Susan.

Toen Gerrit en Annemiek de stichting oprichtten was ik iets sceptisch. Ik dacht dat dit 'project' niet heel lang zou duren maar door het enthousiasme en overtuiging waarmee ze aan de slag gingen heeft de stichting intussen al heel veel gedaan 

Toen ik begin  hoorde van Gerrit en Annemiek dat ze nog iemand konden gebruiken om te helpen met de stichting vond ik het een mooi moment om hierin een bijdrage te gaan leveren.

Ik ben nu secretaris voor de stichting.

Susan Lamboo

Mijn naam is Susan Lamboo.

Ik woon samen met mijn vriend Brian en heb 1 zoon en 2 kadokinderen. 

Ik ben al 13 jaar werkzaam in het onderwijs en zie elke dag weer hoe belangrijk het is voor kinderen om een veilige basis te hebben. Onderwijs geeft kinderen de kans om verder te komen in de maatschappij, ook in Gambia.

Mijn ouders hebben de eerste stap gezet en ik help ze daarbij graag!

Snelkoppelingen